Yleistä

Kalastajan Kanavan verkkokauppa on Eforte Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Kalastajan Kanava (2709268-9, Heikkiläntie 10, 05460 Hyvinkää, 050 383 3311)]. Kalastajan Kanava pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Yhteystiedot: info (at) kalastajankanava.fi.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit maksaa ostokset yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, tilisiirrolla tai MobilePay/Pivo-sovelluksilla.

Tilausvahvistus

Saat tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan Postin kuljetuspalveluista. Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Pikkupaketti 5,90€. Toimitetaan postilaatikkoon, kevyt seurantakoodi. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Postipaketti hinta 6,90€. Toimitusaika 1-4 arkipäivää.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-5 vuorokautta, mutta mm. tilaustuotteissa toimitusaika voi olla jopa reilusti yli viikon. Muutenkin toimitusajat voivat vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Emme vastaa Postin tai jonkin ulkoisen tahon toimitukseen vaikuttavista viivästyksistä ja niistä aiheutuvista välillisistä seuraamuksista.

Palautusoikeus

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ellei kyse ole yksilöllisesti sinulle painetusta tuotteesta. Palautustapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@kalastajankanava.fi ja ilmoita nimesi, yhteystietosi, tilauksesi tiedot (tilauksen sisältö, tilauspäivä, tilauksen vastaanottamispäivä), halusi peruuttaa tilaus sekä päiväys. Palautus tehdään samalla toimitustavalla kuin toimitus ja se on sinulle ilmaista.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme: info@kalastajankanava.fi. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio meille ja me reklamoimme postille.