Kalastajan Kanavan ahvenvaappu
Kalastajan Kanavan ahvenvaappu Kalastajan Kanavan ahvenvaappu Kalastajan Kanavan ahvenvaappu Kalastajan Kanavan ahvenvaappu Kalastajan Kanavan ahvenvaappu Kalastajan Kanavan ahvenvaappu Kalastajan Kanavan ahvenvaappu Kalastajan Kanavan ahvenvaappu Kalastajan Kanavan ahvenvaappu Kalastajan Kanavan ahvenvaappu Kalastajan Kanavan ahvenvaappu Kalastajan Kanavan ahvenvaappu Kalastajan Kanavan ahvenvaappu

Kalastajan Kanavan ahvenvaappu

11,90 €

Kalastajan Kanavan ahvenvaappu on useiden testien kautta valikoitunut, viehevelho Janne Ovaskan käsin maalaama muovirunkoinen suspivaappu ahvenelle.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Kalastajan Kanavan ahvenvaappu on useiden testien kautta valikoitunut, viehevelho Janne Ovaskan käsin maalaama muovirunkoinen suspivaappu ahvenelle. Vaappu on 8 g ja 7 cm pitkä.

Tätä tasapainoista viehettä on helppo heittää ihan normaaleilla ahvenjigivehkeillä, se säilyttää "suspina" kalastettaessa syvyytensä, eli tätä on helppo uittaa monipuolisesti ja katkottaa kelausta erimittaisilla pysäytyksillä. Vaappu on maalauksen jälkeen epoksilakattu, eli se kestää erinomaisesti käyttöä ja rasitusta.

Kalastajan Kanavan ahvenvaappu sopii erinomaisesti myös uisteluun ja sillä on saatu jo testivaiheessa kilon ylittävä körmyniska soutu-uistelemalla.

Pituus:
1.5 cm
Korkeus:
3 cm
Leveys:
7 cm
Paino:
8 g
Arvostelut 0 arvostelua