Kalastajan Kanavan jigilajitelma - ahven tai kuha
Kalastajan Kanavan jigilajitelma - ahven tai kuha Kalastajan Kanavan jigilajitelma - ahven tai kuha

Kalastajan Kanavan jigilajitelma - ahven tai kuha

35,00 €

Suosittu Kalastajan Kanavan jigilajitelmat vuosimallia 2021. Lajitelmat ahvenelle ja kuhalla sisältävät toimivia perusjigejä ja meidän suosikkeja vesitiiviissä

Saatavuus Varastossa

Kalastajan Kanavan vuoden 2021 jigilajitelmassa on meidän suosikkeja sekä toimivia perusjigejä ahvenenjigaukseen. K.P Baitsin vesitiiviissä rasiassa on moneen vesistöön ja olosuhteeseen toimivat jigit. Jigipäiksi valittiin varsin kestävät BKK:n nupit. Lisäksi kuten aiemminkin, mukaan saat meidän vinkit eri värien ja mallien käyttöön sekä lisänä tänä vuonna on myös vinkit jigien erikoisrigauksiin kuten dropshot-, texas- ja carolina-rigauksiin.

Ahvenlajitelma sisältää 3 eri jigiä yhteensä 8 eri värissä, 2 kutakin jigipäätä 1/0-koon koukulla 5-, 7- ja 10-grammaisina. K.P Baitsin M-kokoinen vesitiivis rasia sekä suuntaviivoja värien valintaan eri olosuhteissa ja ohjeet erilaisiin jigien rigauksiin.

Kuhalajitelma sisältää 3 eri jigiä yhteensä 9 eri värissä, 2 kutakin jigipäätä 3/0-koon koukulla 7-, 10- ja 12-grammaisina. K.P Baitsin L-kokoinen vesitiivis rasia sekä suuntaviivoja värien valintaan eri olosuhteissa ja ohjeet erilaisiin jigien rigauksiin.

Kumpaankin rasiaan voit lisätä halutessasi myös erikoisjigirigauksiin sopivat yksihaarakoukut ja erikoispainot. 

Cheburaskapainoksi soveltuvat mm. Daiwan painot ja koukut.

Dropshot-painoksi käy mm. K.P Baitsin dropshotpaino ja koukuiksi nämä.

Texas- ja carolinarigien painona kannattaa kokeilla näitä ja koukut löydät täältä.


Arvostelut 0 arvostelua