Kalastajan tärpit -kirja
Kalastajan tärpit -kirja Kalastajan tärpit -kirja

Kalastajan tärpit -kirja

Tuotetta rajoitettu erä.
30,00 €

Kalastajan Kanavan kirjoittama uutuuskirja kalastuksen harrastajille ja aloittelijoille. Mahdollisuus omistuskirjoitukseen.

Saatavuus Varastossa

Kotimaan kattavimman kalastusalan median, Kalastajan Kanavan, toimittajat Jyri Kuusisalo ja Anne-Maarit Sepling, ovat koonneet tiiviin tietopaketin kaikille kalastuksesta kiinnostuneille. Kirja antaa runsaasti kalastusvinkkejä kotimaan yleisimpien saaliskalojen, ahvenen, kuhan ja hauen, jallittamiseksi avovesiltä. Käytännön opas sisältää tietoa kalapaikkojen löytämiseen ja konkreettisia neuvoja eri kalastustekniikoihin sekä myös välinevalintoihin. Kirjassa on runsaasti kuvia ja infograafeja, jonka takia opas sopii hyvin myös yhdessä lasten kanssa luettavaksi. Kirjan loppuun on koottu kalastuksen yleisintä terminologiaa, kalastus-suomi-sanastona. Kirjassa toki puidaan myös jokaista kalastajaa askarruttavaa asiaa: Mitä tehdä, kun kala ei syö.

Mikäli haluat kirjan sisäkanteen omistuskirjoituksen, kirjoita tilauksen yhteyteen kenelle haluat sen osoitettavan ja mitä siinä olisi hyvä mainita.

Kalastajan tärpit on kustantanut Readme.fi. Kirja on kovakantinen ja siinä on 400 sivua.

Kirja on erinomainen lahja tai kesävieminen kalastuksesta kiinnostuneelle nuorista senioireille.

Arvostelut 0 arvostelua